IMG-e9a7846d5e236b5c48650c3a7a6cd7c6-V

Specijalistička ordinacija opšte medicineporodični lekar, pruža pomoć i prati zdravstveno stanje svakog člana Vaše porodice bez obzira na pol i  starost. On može da leči decu, tinejdžere i odrasle osobe, poseduje znanje za lečenje širokog spektra zdravstvenih problema. Na ovaj način lečenja stiče se poverenja u lekara, izgrađuje dublji odnos koji može da traje do kraja života.

Porodični lekar je detaljno upoznat sa istorijom bolesti vaše porodice

Kada Vas jedan lekar leči godinama , on ima mogućnosti da upozna i razume ne samo Vaše trenutno zdravstveno stanje već da ga poveže sa ostalim problemima koji su možda godinama prisutni. Genetski faktori  isto kao i faktori sredine , imaju presudan efekat na odrastanje osobe koja bi uz prisustvo porodičnog lekara mogla da proceni svoje faktore rizika ka hroničnim bolestima i predusredi njihovovo nastajanje.

Porodični lekar poznaje odnose u Vašoj porodici, poznaje Vaš karakter  i zahvaljujući tome može da proceni da li je reč o ozbiljnoj bolesti ili prolazno stanje i stres.

Porodični lekar vas može pregledati u vašem domu kada niste u mogućnosti da lično dođete

Posete porodičnog lekara u Vašem domu omogućuju Vam potpuni fizikalni pregled, ekg pregled, merenje ABI indeksa,  ultrazvučni pregled abdomena, urotrakta i  vrata , kao i color dopler krvnih sudova Vaših ekstremiteta i vrata.

Uz detaljan pregled i dijagnostiku ,moguća je i infuziona , peroralna i parenteralna terapija, kao i praćenje Vašeg stanja.

Porodični lekar je više od posete bilo kom drugom lekaru, on je vaš emotivni saveznik i prijatelj

Porodični lekar miže da leči hronične bolesti- bolesti srca, dijabetes, artritis, neurološke i psihijatrijske poremećaje. Isto tako, on može da leči akutna stanja popu infekcija, povreda, pa čak može da obavlja i manje hirurške procedure.

Porodični lekar čuva vaše zdravlje i štedi vaš budžet i novac

Zemlje u kojima ima više porodičnih lekara postoji manja verovatnoća da će doći do hospitalizacije , stopa smrtnosti je manja , srčane bolesti i moždani udar je znatno niži.

USLUGE

 1. OPŠTA MEDICINA – PORODIČNA MEDICINA
 2. ISHRANA ZDRAVIH I BOLESNIH LJUDI

Detaljan plan ishrane i mogućnosti pogledati na sajtu www.ishranajezdravlje.com

 1. POST COVID PREGLEDI

Post covid pregledi namenjeni su pacijentima koji su preležali infekciju covid 19.
Ova vrsta pregleda obuhvata dijagnostikovanje, lečenje i praćenje komplikacija koje se mogu javiti nakon prolaska akutne faze bolesti.
Na osnovu vaših faktora rizika i uvida u istoriju bolesti , bićete pregledani od strane specijaliste koji će proceniti vase trenutno stanje i stepen rizika.

Post Covid paket uključuje :

  • Ultrazvučni pregled abdomena
  • Ultrazvučni pregled urotrakta
  • Orijentacioni color dopler vrata i nogu
  • Tumačenje laboratorijskih analiza
  • Merenje ABI indeksa ( parameter na osnovu kojeg se procenjuje stanje velikih arterijskih krvnih sudova ekstremiteta; može da ukase na perifernu arterijsku bolest krvnih sudova)

ŠTA NAKON POST COVID PREGLEDA ?

U zavisnosti od postavljenje dijagnoze i procene vašeg stanja , lekar će Vam dati savete o daljem praćenju eventualnih komplikacija.
U ponudi daljeg tretmana post covida, nalaze se intravenske infuzije koje pospešuju Vaše fizičko i psihičko stanje.

 1. DIJAGNOSTIKA I LEČENJE PACIJENATA U KUĆNIM USLOVIMA
 2. KUĆNE POSETE , ULTRAZVUK, DOPLER I EKG U VAŠOJ KUĆI
 3. POST COVID INFUZIONE TERAPIJE
 4. SPECIJALISTIČKI PREGLED ALERGOLOGA
 5. PSIHOLOŠKO SAVETOVANJE
 6. TESTIRANJE INTELIGENCIJE I LIČNOSTI
 7. ULTRAZVUK ABDOMENA
 8. ULTRAZVUK UROTRAKTA
 9. KOLOR DOPLER KAROTIDA
 10. KOLOR DOPLER ABDOMINALNE AORTE
 11. KOLOR DOPLER VENA NOGU
Go top

Porodični lekar - Specijalistička ordinacija opšte medicine

Specijalistička ordinacija opšte medicineporodični lekar, pruža pomoć i prati zdravstveno stanje svakog člana Vaše porodice bez obzira na pol i  starost. Na ovaj način lečenja stiče se poverenja u lekara, izgrađuje dublji odnos koji može da traje do kraja života.

Porodični lekar je detaljno upoznat sa istorijom bolesti vaše porodice

Kada Vas jedan lekar leči godinama , on ima mogućnosti da upozna i razume ne samo Vaše trenutno zdravstveno stanje već da ga poveže sa ostalim problemima koji su možda godinama prisutni.

Otvaranje USKORO. Lokacija Smederevo.

Specijalistička ordinacija opšte medicine